Criem bovins de la raça Angus de forma ecològica als Aiguamolls de l'Empordà

El nostre projecte

Criem bovins de la raça Angus de forma ecològica al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Les nostres vaques són criades en llibertat, ja que durant tot l'any pasturen pels camps i les closes del Parc Natural; els vedells neixen al camp, i s'alimenten de la llet de les seves mares i de les pastures ecològiques, també els donem una petita quantitat de gra ecològic dos mesos abans del seu sacrifici, per això la seva carn la qualifiquem d’orgànica o natural. Els nostres animals estan lliures de medicaments, antibiòtics, hormones de creixement, clenbuterol i bacteris per estovar la carn.

Volem que allò que fem sigui bo per a nosaltres, pel medi ambient i per la salut de les persones. Aquesta raça facilita la formació del greix intramuscular (infiltrat o marbrejat) en lloc de greix exterior (al voltant del muscle). Aquest greix infiltrat es troba a les petites vetes de greix que es veuen en els talls de carn. En la raça Angus aquest greix bo es troba en quantitats més elevades que en altres races, per això, quan es cuina la carn, aquest greix es fon i queda una carn molt suau, tendre i gustosa.

Sacrifiquem els animals quan tenen un any i tres mesos aproximadament. Les canals les deixem madurar entre 3-4 setmanes perquè la carn sigui més tendre. Nosaltres mateixos elaborem els productes i els preparem per portar-vos-els a casa vostra!

Avantatges

Producte fresc
Producte de qualitat
Producte de proximitat
Sense intermediaris
Tracte proper amb el productorInconvenients

No tenim estocs, elaborem sobre comanda

Som petits productors, depenent de la peça no us podem servir grans quantitats