La raça

La raça Angus, originària d'Escòcia, és una raça productora de carn, recuneguda mundialment com una de les carns més excluives i de més qualitat.

El que fa que la carn d'Angus sigui tant apreciada mundialment és el seu greix infiltrat, que quan es cou la carn es desfà i dòna un gust, i una tendresa excepcional.

D’altra banda, té un gran valor nutricional, ja que l’Angus té un alt contingut en Omega-3, un àcid gras insaturat que pot reduir el risc de pressió arterial alta, millorar la circulació de la sang i augmentar la producció de la proteïna fibrina (que és responsable de la coagulació de la sang), entre d’altres.

També és una raça reconeguda per la seva precocitat reproductora, facitilitat de part, aptitut materna i logivitat.

És una raça robusta, de fàcil maneig i s'adapta a diferents condicions climàtiques i ambientals, es caracteritza per no tenir banyes, i el seu pelatge pot ser negre o vermell.