Nosaltres

Som pagesos i ramaders dels Aiguamolls de l'Empordà

Som en Marc i la Dèbora, de Castelló d'Empúries (Alt Empordà). Som dos joves agricultors que ens dediquem a la ramaderia ecològica. En Marc, tècnic en explotacions agràries, es dedica a la ramaderia juntament amb el seu pare, des de fa més de 10 anys. La Dèbora, auxiliar veterinària i jove ramadera, l'any 2017 es va incorporar de ple en l'explotació ramadera de cria de vedells ecològics i, tots dos, són al capdavant de Vedella dels Aiguamolls.

Hem apostat per la qualitat de la carn amb la raça Angus. Tenim un ramat format per un centenar de vaques que pastura en llibertat pels camps i les closes del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Aquesta raça de vedells produeix una carn tendra i molt gustosa. A més, la certificació ecològica ens aporta un grau més de confiança amb relació al maneig i als tractaments, una aposta decidida per oferir al client un bon producte. 

A banda de la cria dels vedells, també ens dediquem a l’elaboració i distribució dels nostres propis productes, garantint així un control total de principi a fi. Ens encarreguem de tot el cicle alimentari per arribar directament al consumidor, ja que el nostre objectiu és oferir un producte de qualitat, de km 0 i a l'abast de tothom.